eurovisionworld.com
 
 
eurovisionworld.com
eurovisionworld.com
News
Results & Points 2017
Portugal 2018
Songs & Videos 2017
Did you know...
OGAE
Eurovision Quiz
Eurovision Odds
Voting & Points 2008 Albania 
 

Eurovision 2008 Albania:
Olta Boka - "Zemrën E Lamë Peng"


 


3.4 stars ★ 7 ratings

Lyrics

Albania finished 17th at Eurovision 2008 with 55 points.
Who gave points to Albania at Eurovision 2008?
Albanian
English
 

Zemrën e lamë pengOra si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah...

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha...

We put our hearts at stakeThe clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
The coldness of your voice fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha... ha...
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn't
Because we both put our hearts at stake
Ah...

The clock ticks like a heart
The clock runs crazy, it has no hands
You stole the time from my life
(The coldness of your voice) fell on my heart
Covering the last shelter of love

Ha... ha...
And the hands of time stop there

Day after day, we
Beat after beat, we looked in vain
For the perfect clock
Which a heart can never be

Night after night, we
Beat after beat, we grew apart
But no, we couldn't
Because we both put our hearts at stake
Ha...

Albania 2008


ArtistOlta Boka
TitleZemrën E Lamë Peng
ComposerAdrian Hila
LyricistPandi Laço
EventEurovision Song Contest 2008 Belgrade
 
Position9 / 1917 / 25
Points6755
Running order63

Albania • News 
Follow Eurovisionworld        

Eurovision Polls

Eurovision News