eurovisionworld.com
 
 
eurovisionworld.com
eurovisionworld.com
News
Kyiv 2017
Songs & Videos 2017
Eurovision Calendar
Voting & Points
Did you know...
OGAE
Eurovision Quiz
Eurovision Odds
Voting & Points 2017 Albania 
 

Eurovision 2017 Albania:
Lindita - "Botë"


 


3.1 stars ★ 440 ratings

Video

Lyrics

Albanian
English
 

BotëJemi pranë, dhe larg
po më ngel në fyt çdo fjalë
unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
sa vështirë për ne me falë

Haa aa aa, sëmundje që shërim nuk ka
aaa aa aa, ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
s'mundem as të fle, të gjata janë këto netë
njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
ohhhh...

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
jo më s'mund të duroj, do të doja t'jem më e fortë

T'jemi bashkë ne më të fortë
ohhhh...
t'jemi bashkë ne më të fortë
ohhh, ohhh, ohhh...

Jooooooo... (Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)

Oooooooo... (Jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë)

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë

WorldWe are near, and far
Every word gets lumped in my throat
Me and you, we seem so much alike
It's so difficult for us to forgive

Ahhhh, an illness without a cure
Ahhhh, I feel my heart about to stop

This reality, we chose it ourselves
I can't even sleep, these nights are too long
I only knew violence, when will it all end
a heavy life like a bullet, driving me crazy
Ohhhh...

All these tears, so much pain in this world
I can't take it anymore, I wish that I was stronger

To be stronger together
Ohhhh...
To be stronger together
Ohhhh, ohhhh, ohhhh...

Nooooooo (All these tears, so much pain in this world)

Nooooooo (I can't take it anymore, I wish that I was stronger)

All these tears, so much pain in this world
I can't take it anymore, I wish that I was stronger

Albania 2017


ArtistLindita (Lindita Halimi)
TitleBotë
English titleWorld
ComposerKlodian Qafoku
LyricistGerald Xhari
EventEurovision Song Contest 2017 Kyiv
 
Position– / –
Points
Running orderFirst half

Albania • News Follow Eurovisionworld        

Eurovision Poll

Eurovision News