EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Junior Eurovision 2019
North Macedonia
Mila Moskov - "Fire"


4.9 stars ★ 9 ratings

Videos

Junior Eurovision 2019
Music video

Result

Lyrics: Fire

 

Fire

Сè почнува од еден сон
Сè, од овде па до небото
И не мора да кажам ни збор
Го слушам само срцето

I'm like a fire, I'm like a fire
The music, it's my passion, it's my life
I'm like a fire, I'm like a fire
Can you feel me now?

Гледај во очи имам жар
Можам да полетам
Правила нема, правила нема
Ќе сонувам

Лесно е
Ако веруваш во себе, сè лесно е
Нема, не
Ништо сонот да го скрши не
Можеш сè
И не мора да кажам ни збор
Го слушам само срцето

I'm like a fire, I'm like a fire
The music, it's my passion, it's my life
I'm like a fire, I'm like a fire
Can you feel me now?

Гледај во очи имам жар
Можам да полетам
Правила нема, правила нема
Ќе сонувам

CountryNorth Macedonia
Artist/group (stage name)Mila Moskov
ArtistMila Moskov
TitleFire
ComposerLazar Cvetkoski
LyricistMagdalena Cvetkoska
LanguagesMacedonian, English

Eurovision News