EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Junior Eurovision 2021
Albania
Anna Gjebrea - "Stand By You"

4.8 stars ★ 77 ratings

Videos

Junior Eurovision 2021
Music video

Result

Lyrics: Stand By You

 

Stand By You

Do të jem me ty dhe jo nuk do të lë në balt
Vetëm më kërko dhe un' aty do jem për pak
Ty të vetmuar s'dua të t'shoh
Jam këtu e ti më beso
Nëse fryma do të mbahet ti duro dhe pak
Do të jem në krah dhe prap' ne do ja dalim bashk
Të trishtuar nuk dua të t'shoh
Më ke mike më beso

Jo mos ki frik kudo ti je
Asgjë nuk do na ndali ne
Nëse zemrën ta lëndojn'
Aty do jem të premtoj
Me vete do më kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa her' do m'kërkosh
Aty do jem të premtoj

Une aty do jem, jem, do të jem
Une aty do jem, prane teje
Une aty do jem, jem, do të jem
Premtoj un' se aty do jem

When the clouds are holding in then I'll be the light that shines
No, I'm never far away, always by your side
Anytime you can call my name
I'll show up for you any day
You and I, we got nothing but history
Side to side, now they madder that you and me
We are one and we're standing together
Light it up, here we go forever

Jo mos ki frik kudo ti je
Asgje nuk do na ndali ne
Nese zemren ta lendojne
Aty do jem te premtoj
Me vete do me kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa here do m'kerkosh
Aty do jem te premtoj

Une aty do jem, jem, do te jem
Une aty do jem, prane teje
Une aty do jem, jem, do te jem
Premtoj un' se aty do jem

If someone hurts your heart
And you're feeling really low
I'll be there to pick up the pieces
I hope you know that I'll never let go
Now I'm gonna stand, stand by you
I'll never leave your side

No matter what may come your way
Call on me, I'll be here to stay
Everytime you know what I do
I promise, I'll stand by you
Me vete do me kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa here do m'kerkosh
Aty do jem te premtoj

Une aty do jem, jem, do te jem
Une aty do jem, prane teje
Une aty do jem, jem, do te jem
Premtoj un' ѕe аty do jem

CountryAlbania
Artist/group (stage name)Anna Gjebrea
ArtistAnna Gjebrea
TitleStand By You
SongwritersAdam Watts, Endi Çuçi, Gannin Arnold, Sanni M'Mairura
LanguagesAlbanian, English

Eurovision News