EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Akullthyesit - "Divorci"

1.9 stars ★ 14 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Semi-finals
Music video

Result

Lyrics: Divorci

 

Divorci

Si një qielli ngrysur, duken sytë e tu
Flet përçart e egër çdreqin do nga unë
Bëj të të përgjigjem ti më ulërin
Ç'të kam bërë o zot?
Ky është fati im

S'ka më gjumë si të flesh me t'panjohur
Ka qenë të flesh në një shtrat me ty të dy
Nuk ka më ndjenjë fiket edhe dielli gjigan
E epshi zhduket sikur të mos ketë qenë kurrë aty
Nuk ka më sy nuk me duar nuk ka më shtrat
Ka vetëm mëri dhe veç përbuzje me inat
Sikur vitet e gjata që kaluam ne bashkë
Të ishin vetëm një orë vetëm një ditë e veç një natë

Tashmë, kjo lidhje është dënim
Është gjendje, krejt e pa kuptimt
S'je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Të shoh asgjë në ty unë s'njoh
Ku shkoi e zjarrta lidhja jonë
Ik larg të lutem mu largo
Mos u kthe e më mos më lëndo

Tashmë, kjo lidhje është dënim
Është gjendje, krejt e pa kuptimt
S'je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Erë tufan shi uragan
Kur ka perballë një heshtje të mërzitëshme
Përballja bëhet edhe më e frikshme
Se kur heshtja ngjizet me asgjënë krijon asgjë
Me hiçin pajtohemi dhe mekemi me të

Më mirë të ngelim thjesht kujtim
Lamtumirë o ndjenjë në perëndim
Rrokjen ndajmë, bashkë s'kanë më kuptim
Si dikur kur puthjа ish uѕhqim

Artist/group (stage name)Akullthyesit
ArtistAkullthyesit
TitleDivorci
LanguageAlbanian

Eurovision News