EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Artemisa Mithi - "E dua botën"

3.6 stars ★ 27 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Audio

Results

Lyrics: E dua botën

 

E dua botën

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

Se jetën ne do t'a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër botë
Kemi një qiell në fatin tonë

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj

U fola njerëzve gjithmonë në sy
Nuk e besonin, çudi sit e vërtetë
Më thuaj Zot të pyes vetëm Ty
Mos vall' kjo botë, është e padrejtë

Se jetën ne do t'a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër botë
Kemi një qiell në fatin tonë

Sot botës tonë, me re trazuar
T'i japim bashk' sa më shumë dritë
Nga njerzit vetëm unë kam kërkuar
T'i falim jetës, të gjith' dаѕhurit

Artist/group (stage name)Artemisa Mithi
ArtistArtemisa Mithi
TitleE dua botën
LanguageAlbanian

Eurovision News