EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Bojken Lako - "Sytë e shpirtit"

1.9 stars ★ 18 ratings

Video

Festivali i Këngës #56 - Final

Results

Lyrics: Sytë e shpirtit

 

Sytë e shpirtit

Provoj të shoh në qiell
Në tokë të kuptoj
Shikoj me sytë e shpirtit
Një tjetër dimension
A ka një rikthim

Po jetoj ëndrrën tënde
Një ditë si një jetë
E shkuara dhe e ardhmja
Një dimension qiellor

A ka një vend nga ku vjen
A ka një rikthim
Mrekulli dhe mister

Mrekullia është tek ne, është tek yjet lart në qiell
Është çdo ditë nga një jetë
Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dashuri është Zoti, që ne kërkojmë në univers

Krijo një dimension
Ku universi është në sytë e Atij që ti do
Unë ëndrrën tënde jetoj dhe besoj

Një ditë do shikoj nga qielli
Në tokë ti kujton
Do shikoj me sytë e shpirtit
Ka tjeter dimension

Besoj në rikthim
Në mrekulli dhe mister

Mrekullia është tek ne, është tek yjet lart në qiell
Është çdo ditë nga një jetë
Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dаshuri është Zoti, që ne kërkojmë në univers

Krijo një dimension
Ku universi është në sytë e Atij që ti do

Unë ëndrrën tënde jetoj
Unë ëndrrën tënde jetoj dhe beѕoj

Artist/group (stage name)Bojken Lako
ArtistBojken Lako
TitleSytë e shpirtit
LanguageAlbanian

Eurovision News