EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Denisa Gjezo - "Zemër ku je"

2.5 stars ★ 14 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Audio

Results

Lyrics: Zemër ku je

 

Zemër ku je

Flas me natën dhe i them ç'farë fsheh ti?
Ajo hesht ajo nuk flet, është si ai
Ulur vetëm rri e pres kujtimet gris
Nata ikën një ditë vjen me veten them, ku je?

Dhe unë si ç'do femër e di ç'kërkoj
Dhe unë si ç'do femër do dashuroj
Më the të dua sa fjalë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Dhe me veten bisedoj ajo më qorton
E ç'do fjalë që ti më thoje dje, sot iluzion
Fjalët s'kanë më vlerë, si dimër me erë, vrapojn
Por prapë do vazhdoj, veten besoj, unë di të jetoj

Dhe unë si ç'do femër e di ç'kërkoj
Dhe unë si ç'do femër do dashuroj
Më the të dua sa fjalë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Dhe unë si ç'do femër
Dhe unë si ç'do femër e di ç'kërkoj
Dhe unë si ç'do femër do dashuroj
Më the të dua ѕa fjаlë më the
Zemër ku je ti, zemër ku je?

Artist/group (stage name)Denisa Gjezo
ArtistDenisa Gjezo
TitleZemër ku je
LanguageAlbanian

Eurovision News