EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Evans Rama - "Gjurmët"

2.2 stars ★ 14 ratings

Video

Festivali i Këngës #56 - Semi-finals

Result

Lyrics: Gjurmët

 

Gjurmët

Ja tek jam me gotë ndër gishta
Me njerëz të panjohur
Do shisja çdo gjë të isha
Edhe një herë si më doje ti

Sot ti e shikon nuk jam më
Ai djall mashkull që besoje ti
Por ti e di që koha kalon
E nuk të sjell më ty

Dhe sot askush nuk flet dot më
Përhumbet mbi tymin e mijëra fjalëve

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqesh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi ale hi hey

Gjurma jote
Më largoi nga vetja ime
Fjalët e shumta
Më bën të humbja pafund kujtime

Sot ti e shikon nuk jam më
Ai djall mashkull që besoje ti
Por ti e di që koha kalon
E nuk të sjell më ty

Dhe sot askush nuk flet dot më
Përhumbet mbi tymin e mijëra fjalëve

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqesh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi ale hi hey

Ale hi ale hi ale hi hey
Ale hi ale hi ale hi hey

Gjurmët e tua sot e dje
Qëndron e buzëqesh
Flokët e zi i gjej të verdhë
Ale hi ale hi hey

Një udhëtim sërish e gjej
I shurdhër buzëqeѕh
Ulur nga larg të përkedhel
Ale hi аle hi hey

Artist/group (stage name)Evans Rama
ArtistEvans Rama
TitleGjurmët
LanguageAlbanian

Eurovision News