EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Genc & David Tukiçi - "Të pandarë"

1.5 stars ★ 13 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Semi-finals
Music video

Result

Lyrics: Të pandarë

 

Të pandarë

Ne të dy një ditë u ndamë
Ti dhe unë larg në mërgim
Ikëm larg edhe më s'u pamë
Zogj pa krahë në shtegëtim

Por zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë, ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Ne të dy një det na ndau
Por dashuria, jo nuk u shterr
Për vendin tonë zemra ne na rrahu
Tok do të mbetemi përherë

Se zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Ti eja, vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Baѕhkë ne, të pandarë
Eja, vëllai im

Eja, vëlla, vëllа

Artist/group (stage name)Genc & David Tukiçi
ArtistGenc & David Tukiçi
TitleTë pandarë
LanguageAlbanian

Eurovision News