EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Lorela Sejdini - "Pritëm edhe pak"

1.8 stars ★ 13 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Semi-finals
Audio

Result

Lyrics: Pritëm edhe pak

 

Pritëm edhe pak

Pritëm edhe pak
Pritëm se nuk do vonoj shumë gjatë
Do ta jap zemrën pak nga pak
Do jem me ty, se të kam fat

Pritëm edhe pak
Pritëm se nuk do vonoj shumë gjatë
Do ta jap zemrën pak nga pak
Do jem me ty, se të kam fat

Një milion arsye
I kam për t'u larguar
Por ka diçka në sytë e tu
Që ndjenjat m'i kanë zgjuar

Kur më shikon dhe më flet
Ti nuk e di sa më pëlqen
Më duhet kohë të të besoj
Më pëlqen, por tani nuk ta them

Pritëm edhe pak
Pritëm se nuk do vonoj shumë gjatë
Do ta jap zemrën pak nga pak
Do jem me ty, se të kam fat

Pritëm, pritëm, pritëm, pritëm
Pritëm, pritëm, pritëm, pritëm

Një milion arsye
Mi dhe për të besuar
Por unë vazhdoj të njëjten lojë
Bej sikur nuk jam dashuar

Kur më shikon dhe më flet
Ti nuk e di sa më pëlqen
Më duhet kohë të të besoj
Më pëlqen, por tani nuk ta them

Pritëm edhe pak
Pritëm se nuk do vonoj shumë gjatë
Do ta jap zemrën pak nga pak
Do jem me ty, se të kam fat

Kur ti më ke afër
Duket larg por ti më ke pranë
Kur më shikon dhe më let
Ti më pëlqen

Pritëm edhe pak
Pritëm se nuk do vonoj shumë gjatë
Do ta jap zemrën pak nga pak
Do jem me ty, ѕe të kam fаt

Pritëm, pritëm, pritëm
Pritëm, pritëm, pritëm
Pritëm, pritëm, pritëm
Pritëm, pritëm, pritëm

Artist/group (stage name)Lorela Sejdini
ArtistLorela Sejdini
TitlePritëm edhe pak
LanguageAlbanian

Eurovision News