EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
LYNX - "Vonë"

3.3 stars ★ 21 ratings

Video

Music video

Result

Lyrics: Vonë

 

Vonë

Për ty çdo gjë lë pas a do të shkojme diku larg?
Kudo që ty të pëlqen mjafton thjesht pranë të të kem
Këto fjalë më shkruajte dje doje të ktheheshim pas atje, ku ti më le
Nese akoma më do the "beso sot tek unë dhe ti"

Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë

Të vështirë e kemi kurrë më s'do të jemi
S'do mundem të të harroj
Do të dua përgjithmonë
Fytyra jote më çmend nga kjo botë më largon

Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë

Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tаni ëѕhtë vonë

Artist/group (stage name)LYNX
ArtistLYNX
TitleVonë
LanguageAlbanian

Eurovision News