EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Manjola Nallbani - "I njëjti qiell"

2 stars ★ 15 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Audio

Results

Lyrics: I njëjti qiell

 

I njëjti qiell

Nesër përsëri do dalë i njëjti diell
Nesër përsëri do ndajm të njëjtin qëll
Rreth botës, kerkova vetem dashuri

Fale dashurinë edhe në ditë me shi
Fale dashurinë si dikur fëmi
Dhe nise ti ditën me pak mirësi

Dëgjojë zemrën tënde, o njeri
Hapet ti shpirtin vetem sonte se të dua
Kaq e thjeshtë të japesh dashuri
Vetëm, vetëm sje ti

Nëse më do më lër të jetoj
E në gaboj jam njeri
Si një uragan do vi të shtrëngoj
Pa ty se dua lirinë

Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i bukuri fillim

Nesër përsëri do dalë i njëjti diell
Nesër përsëri do ndajm të njëjtin qëll
Rreth botës, kerkova vetem dashuri

Fale dashurinë edhe në ditë me shi
Fale dashurinë si dikur fëmi
Dhe nise ti ditën me pak mirësi

Nëse më do më lër të jetoj
E në gaboj jam njeri
Si një uragan do vi të shtrëngoj
Pa ty se dua lirinë

Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i bukuri fillim

Nëse më do
Nëse më do, nëse më do
Nëse më do jam i njëti gabim
Nëse më do, nëse më do
Nëѕe më do jаm i bukuri fillim

Artist/group (stage name)Manjola Nallbani
ArtistManjola Nallbani
TitleI njëjti qiell
LanguageAlbanian

Eurovision News