EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Mariza Ikonomi - "Unë"

1.8 stars ★ 14 ratings

Video

Audio

Results

Lyrics: Unë

 

Unë

Unë marr frymë, por akull kam në shpirt
Unë kaloj, mbi humnera pabesish
Dhe ka gjithmonë një qetësi para stuhisë
Por këtë herë veten se braktis

Do qëndroj, do besoj, nuk bie më në gjunjë
Ngrihem vet, sonte idhujt janë në gjumë
Në errësirë, shikoj edhe më qartë
Qiellin prek, ëndërrat marrin flakë

Jetës dua ti marr më shumë
Jetës dua ti fal më shumë
Jetës dua ti marr, marr më shumë
Jetës dua ti fal, fal më shumë

Nuk kam frikë të rrëzohem
Nuk kam frikë të guxoj
Prapë do provoj, prapë do provoj

Nuk kam frikë të rrëzohem
Nuk kam frikë të guxoj
Prapë do provoj, prapë do provoj
S'do ndaloj

Unë vrapoj, në çdo hap gjej premtime që zhgënjejn
Unë shikoj silueta që s'njohin ndjenjë
Por prapë qëndroj mes urrejtjes dhe zilisë
E asnjëherë unë veten se braktis

Jetës dua ti marr më shumë
Jetës dua ti fal më shumë
Jetës dua ti marr, marr më shumë
Jetës dua ti fal, fal më shumë

Nuk kam frikë të rrëzohem
Nuk kam frikë të guxoj
Prapë do provoj, prapë do provoj

Nuk kam frikë të rrëzohem
Nuk kam frikë të guxoj
Prapë do provoj, prapë do provoj

Jetës dua ti marr më shumë
Jetës dua ti fаl më ѕhumë

Artist/group (stage name)Mariza Ikonomi
ArtistMariza Ikonomi
TitleUnë
LanguageAlbanian

Eurovision News