EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
NA & Festina Mezini - "Tjetër jetë"

1.2 stars ★ 12 ratings

Video

Festivali i Këngës #56 - Final

Results

Lyrics: Tjetër jetë

 

Tjetër jetë

Ma thuaj ti, si je tani me një fjalë
E lumtur je? Dua ta di, kam kohë pa të parë
Nuk vuaj më, ashtu si ti, sot tjetër je
Dua të dëgjoj ato, dikur me sy i the

Zemër malli më ka marrë, nuk mundem dhe hesht
Nuk besoja, nuk e doja kurrë por po më vret
Është e vështirë pa zërin tënd, pa të ndjerë kur kam nevojë
Të kam përballë, o Zot, s'arrij ta pranoj

Si kristal në sy të mbaj
Thyhesh lehtë ndaj unë nuk qaj
Me lejo të të prek njëherë
Të të flas si atëherë
Premtimet që ne shkruam u grisën erë

Dashurinë e lamë mënjanë
Ndjenjës sonë kufije i dhanë
Më lejo të fundit herë
Se të ndjej në të vërtetë
Jetuam bashkë të dy një tjetër jetë

E ka një fund, një perëndim, çdo histori
Pranoje ti, e ndrydhëm vet, ne k'të dashuri
Por koha rrjedh, e pas i le, qindra-mijëra fjalë
Kujtimet do të mbeten përjetësisht, ndërsa sot ky lot kristal

Zemër malli më ka marrë, nuk mundem dhe hesht
Nuk besoja, nuk e doja kurrë por po më vret
Është e vështirë pa zërin tënd, pa të ndjerë kur kam nevojë
Të kam përballë, o Zot, s'arrij ta pranoj

Dashurinë e lamë mënjanë
Ndjenjës sonë kufije i dhanë
Më lejo të fundit herë
Se të ndjej në të vërtetë
Jetuam bаѕhkë të dy një tjetër jetë

Artist/group (stage name)NA & Festina Mezini
ArtistNA & Festina Mezini
TitleTjetër jetë

Eurovision News