EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Orgesa Zaimi - "Ngrije zërin"

4.1 stars ★ 23 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Music video

Results

Lyrics: Ngrije zërin

 

Ngrije zërin

Veç një hap ti je larg, nuk kam frikë
Të gaboj, kam dëshirë, jam njeri
Ti më ndjell si një dritë si muzikë
A je ndjerë i lirë?

Jam sot uragan lirie
Mesazh dashurie
Unë kam sot forcë e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë për ju

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Thonë të gjithë je e re, rri dhe prit
Shpirtin zjarr nuk e ndal, s'kam limit
Jeta vjen si një dallgë, por lundroj
Nuk ndaloj, kurrë jo

Kam sot forcën e gjithë botës
Dritën blu të qiellit
Unë për ju

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Jam sot uragan lirie
Mesazh dashurie
Unë kаm sot forcën e gjithë botëѕ
Dritën blu të qiellit unë

A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë
A ke qenë i lirë veç një herë
Një jetë ke, një herë vjen në këtë botë

Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin
Ti ngrije zërin çdo ditë

Ti ngrije zërin çdo ditë
Çdo ditë

Artist/group (stage name)Orgesa Zaimi
ArtistOrgesa Zaimi
TitleNgrije zërin
LanguageAlbanian

Eurovision News