EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Redon Makashi - "Ekziston"

2.8 stars ★ 17 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Music video

Results

Lyrics: Ekziston

 

Ekziston

Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet

Një rreze dielli ty të zgjon
Ësht' syri im që depërton
Se askush tjetër s'mund ta shohë
Çfarë unë në sytë e tu dalloj

Më mungon enigma ime
Ti, si qielli pamjen ndërron
Dëshpërohesh si fëmi dhe më largohesh
Dhe kur kthehesh e penduar më dorëzohesh

Ekzistoje ti tek unë në çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet

Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frik' e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Se ekziston, unë ekzistoj?!

Pse ke frikë ti zemra ime
Çfarë te tremb unë s'e kuptoj
Mos kujto se do t'iki, do t'largohem
Se një jetë me ty është pak që të jetohet

Se pa ty në jetë
S'mund të ekzistoj

Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frik' e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Se ekziston... unë ekzistoj
Ti je ajo, vetëm ajo...ajo...ajo e kupton

Ti je ajo, ti je ajo, ti je ajo

Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
Ekzistoje
Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekziѕtoje brenda meje mijërа vjet

Artist/group (stage name)Redon Makashi
ArtistRedon Makashi
TitleEkziston

Eurovision News