EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Tiri Gjoci - "Orë e ndalur"

3.1 stars ★ 17 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Audio

Results

Lyrics: Orë e ndalur

 

Orë e ndalur

Në dhomën time dielli zbret
Sot jo nuk e ndjej dorën që troket
Në mur varur rri ky shalli yt

E gjithçka e jotja është aty
Si një pikturë në syrin tim
Koha ndal, k'të çast ma fal

Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm ka mbet'
Jam zemërthyer, kam frikë ta prek
Ajo, ajo ka jetë

Jo nuk e dëgjoj zërin tënd
Qetësinë se prish asgjë veç hapi yt i rënd
Në mur varur rri ky shalli yt

E gjithçka e jotja është aty
Si një pikturë në syrin tim
Koha ndal, k'të çast ma fal

Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm ka mbet'
Jam zemërthyer, kam frikë ta prek
Ajo, ajo ka jetë

Dhe pse s'të shoh ti je kudo
Në trup, në ѕhpirt, lart atje
Orë e ndalur, e përmballur
Vetëm, vetëm kа mbet'

Artist/group (stage name)Tiri Gjoci
ArtistTiri Gjoci
TitleOrë e ndalur
LanguageAlbanian

Eurovision News