EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Voltan Prodani - "E pamundur"

1.2 stars ★ 12 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Final
Music video

Results

Lyrics: E pamundur

 

E pamundur

Sot miku im u bë trishtimi
Dhe botën ndarë e shoh në sy

Zemrën time se kuptove
Ishe ti vete rritmi i saj
Ti ngrite thjesht një fole
Sot iken dhe bosh e le

A mos ndoshta, të kam humbur
Të kam humbur

Në zemrën e thyer fryn er' e ftoht?
Pa ty sot më duket gjithçka e kot'
S'më mban as qyteti, më duket bosh
Të lutem mësomë qe të të harroj

Ku shkuan puthjet
Që m'ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk' jetuam?
Që bashk' jetuam?

Që bashk' jetuam?

Të kisha ëndrrën më t'bukur
Ndaj dhe kjo ikje ësht'mister

Çdo premtim i tradhëtuar
Si një plag' në zemër therr
Ngrite thjesht një fole
Sot ike dhe bosh e le

Se besoj të kam humbur
Ndoshta valle i përgjumur
Se besoj të kam humbur
E pamundur

Në zemrën e thyer fryn er' e ftoht?
Pa ty sot më duket gjithçka e kot'
S'më mban as qyteti, më duket bosh
Të lutem mësomë qe të të harroj

Ku shkuan puthjet
Që m'ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk' jetuam?

Po pse te desha
E prapë të du
Dhe s'është e lehtë
Për të të harruar

Ku shkuan puthjet
Që m'ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk' jetuam?
Që baѕhk' jetuаm?

Artist/group (stage name)Voltan Prodani
ArtistVoltan Prodani
TitleE pamundur
LanguageAlbanian

Eurovision News