EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #56:
Xhesika Polo - "Përjetë"

3.1 stars ★ 15 ratings

Videos

Festivali i Këngës #56 - Semi-finals
Audio

Result

Lyrics: Përjetë

 

Përjetë

Ti, shko më ngadal
Të t'shoh dhe pak, veç pak
Unë premtoj s'do qaj
Veten do mbaj, do mbaj

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë, zëre se s'jam

Jo s'të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Ti prekëm ngadal
Të ndjej dhe pak, veç pak
Je lot që s'ndalon
Në trup kërkon prekjen që ke lënë

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë, zëre se s'jam

Jo s'të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Pse më thuaj pѕe
Do të duа ty përjetë
Përjetë

Artist/group (stage name)Xhesika Polo
ArtistXhesika Polo
TitlePërjetë
LanguageAlbanian

Eurovision News