EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Artemisa Mithi & Febi Shkurti - "Dua ta besoj"

3.6 stars ★ 29 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Final
Audio

Results

Lyrics: Dua ta besoj

 

Dua ta besoj

Eja i dashur dua unë të flas
Forcat i kam dua të bërtas
Në këtë qytet nuk kam jetë

Le të provojmë edhe një shans
Jemi të dy shkojmë larg
E të kërkojmë një tjetër fat

Një shpirt që thërret
Një zemër që flet
Nuk ka jetë asgjë më e vërtetë
Humbas në realitet

Servirur si në përralla
Gjej forcën të zgjohem
Dhe sytë në qiell i fala
Sado që ka mungesa

T'i kaloj këto pengesa
Në një vend që lind shpresa
Nuk vjen terri e harresa

Mos ki pendesa
Dita të bëhet natë
Kudo n'këtë realitet ngrihe kokën lart

Hey oh, life is going fast
Hey oh, jo nuk mund ta vras
Hey oh, jetojmë ne një çast

Hey oh, një motiv kërkoj
Hey oh, ditën ta jetoj
Hey oh, dua ta besoj

Oh oh oh oh, oh oh oh oh
Oh oh oh oh, oh oh oh oh

Jetën mos e vri
Besoj tek ti
Qielli nuk u nxi
Po s'deshe ti

E ardhmja do të vijë
Shumë shpejt dhe një fëmijë
Që dielli të rilindë
Jo nesër por tani

Duan që të mposhtesh
Por ti guxo
Duan të t'shohin poshtë
Por mos ndalo

Duan që të ikësh
Këtu qëndro
Sfidoje veten
Me mua këtu qëndro

Hey oh, life is going fast
Hey oh, jo nuk mund ta vras
Nuk mund ta vras

Hey oh, life is going fast
Hey oh, jo nuk mund ta vras
Hey oh, jetojmë ne një çast

Hey oh, një motiv kërkoj
Hey oh, ditën ta jetoj

Hey oh, life is going fast
Hey oh, jo nuk mund ta vras
Hey oh, jetojmë ne një çaѕt

Hey oh, një motiv kërkoj
Hey oh, ditën tа jetoj

Oh oh oh oh, oh oh oh oh
Oh oh oh oh, oh oh oh oh
Oh oh oh oh, oh oh oh oh
Oh oh oh oh, oh oh oh oh

Artist/group (stage name)Artemisa Mithi & Febi Shkurti
ArtistArtemisa Mithi & Febi Shkurti
TitleDua ta besoj
SongwriterFebi Shkurti
LanguageAlbanian

Eurovision News