EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Aurel Thëllimi - "Të dua ty"

2.8 stars ★ 18 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Semi-finals
Audio

Result

Lyrics: Të dua ty

 

Të dua ty

Dashuri të përshëndes
Je kuptimi jetës ti
S'je vetëm bardh e zi
Je motiv për ç'do njeri

Embëm vjen dhe depërton ti thellë shpirtin
Rrebelon në zemra çmendur rreh melodi

Ç'd'o mëngjes do them
E ç'do natë do jem
Unë aty

Ç'do mëngjes do jem
E ç'do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Ç'do mëngjes do jem
E ç'do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Tjetër jetë nuk kam pa ty
Tjetër jetë nuk kam pa ty

Ah, ah, ah, ah
Dashuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Ç'do mëngjes do them
E ç'do natë do jem
Unë me ty

Ç'do mëngjes do jem
E ç'do natë do them
Të dua ty

Ah, ah, ah, ah
Daѕhuri
Ah, ah, ah, ah
Të dua ty

Tjetër jetë nuk kam pа ty

Artist/group (stage name)Aurel Thëllimi
ArtistAurel Thëllimi
TitleTë dua ty
ComposersArdita Bufaj, Aurel Thëllimi
LyricistAurel Thëllimi
LanguageAlbanian

Eurovision News