EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Eranda Libohova - "100 pyetje"

3.6 stars ★ 24 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Final
Audio

Results

Lyrics: 100 pyetje

 

100 pyetje

Ej si je
Ku je ti
Njëqind pyetje kam

Nuk e di nga t'ja filloj
Sa kurioze jam
Po të pyes nuk guxoj

Ej si je
Humbur ke
A mund ta di se ku jeton

A mund të ketë për ty një tjetër unë
Të mos mjaftojë
Të të dojë shumë

Kush është ajo
Sa vjen mëngjesi
Do që mbi gjoksin tënd të flerë

Kush është ajo
Kur bie dielli
Ndan me ty të kuqen verë

Ashtu si unë
A ka një tjetër
Të të besojë ty verbërisht

Kush është ajo
Që çdo minutjë
Të thotë të dua çmëndurisht

Kush është ajo
Që për çdo natë
Ti merr ty puthjet djallëzisht

Kush është ajo
Në sytë e tu
Ndjehet e bukur mrekullisht

Ashtu si unë
A ka një tjetër
E a të ndjen ty marrëzisht

Kush është ajo
Që çdo minutë
Të thotë të dua çmendurisht

Rri dhe pak
Më mundon
A mund të pyes me kë jeton

A të ka dashur ty njeri sa unë
A të merr malli
Se mua shumë

Kush është ajo
Sa vjen mëngjesi
Do që mbi gjoksin tënd të flerë

Kush është ajo
Kur bie dielli
Ndan me ty të kuqen verë

Ashtu si unë
A ka një tjetër
Të të besojë ty verbërisht

Kush është ajo
Që çdo minutë
Të thotë ë dua çmendurisht

Kush është ajo
Që për çdo natë
Ti merr ty puthjet djallëzisht

Kush është ajo
Në sytë e tu
Ndjehet e bukur mrekullisht

Ashtu si unë
A ka një tjetër
E a te ndjen ty marrëzisht

Kush është ajo
Që çdo minutjë
Të thotë të dua çmendurisht

Kush është ajo
Sa vjen mëngjesi
Do që mbi gjoksin tënd të flerë

Kush është ajo
Kur bie dielli
Ndan me ty të kuqen verë

Ashtu si unë
A ka një tjetër
Të të besojë ty verbërisht

Kush është ajo
Që çdo minutë
Të thotë të dua çmenduriѕht

Kаm dhe një pyetje
Të fundit
A je i lumtur

Artist/group (stage name)Eranda Libohova
ArtistEranda Libohova
Title100 pyetje
ComposerGenti Myftaraj
LyricistPandi Laço
LanguageAlbanian

Eurovision News