EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Gjergj Leka - "Një ditë tjetër"

1.2 stars ★ 18 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Final
Audio

Results

Lyrics: Një ditë tjetër

 

Një ditë tjetër

Që në vogëli
Në mëndje më rri
Një shprehje kult
Nga një film i vjetër
Rosela O'hara që thoshte në fund
Nesër do të jetë
Një ditë tjetër
E mbajta në zemër

E gdhënda këtë varg
Ëndërrova besova me ju miqt e mi
Ne brezi i tretë
Që të tashmen jetojmë
Ne që e djeshmja
Na bëri magji
Ju që kujtoheni çdo katër vjet
Që duart shtrëngoni
Në ekran për tu dukur
Madje dhe ëndërrat i blini me lek
Nesër për ju

Nuk do të jetë ditë e bukur
Vitet kalojnë
Ne prap ju besojm
Ne brezi i tretë
Ne garda e vjetër
Përralla fëmijve
U tregojm gjithë siklet
Nesër do të jetë
Një ditë tjetër

Në kohë të gabuar
U lindëm u rritëm
Por s'na tremb e djeshmja
As gardhat me tela
Por ama frikë na bën e sotmja
Kur dikush na përqesh
Se idhull për ne
U bë Vaçe Zela
Rritëm fëmijët
Por ëndërrat na i vranë
Gëlltitëm me djersën
Dhe pikat e lotit
Ne brezi i tretë
Që të djeshmjen jetojm
Të nesërmen lam
Në dorën e Zotit
Njerëzit dhe lulet
Plaken një ditë
Se jeta sjell gëzime e lot
Me shpresën e humbur
Në çdo katër vjet
Heshtur largohemi
Ne nga kjo botë
Ju që kujtoheni
Çdo katër vjet
Që duart shtrëngoni
Në ekran për tu dukur
Madje dhe ëndërrat
I blini me lek
Nesër për ju nuk do të jetë

Ditë e bukur
Vitet kalojnë
Ne prap ju besojm
Ne brezi i tretë
Ne garda e vjetër
Përralla fëmijve u tregojmë
Gjithë siklet
Nesër do të jetë
Një ditë tjetër

Ne e dijm pas pak
Ju do të vini sërish
Të djathtë o të majtë
Buzëqeshur e kokëulur
Do të trokisni
Në çdo derë e sokаk
Por dyert e zemrëѕ
Do ti gjeni mbyllur
Do të jetë
Një ditë tjetër

Artist/group (stage name)Gjergj Leka
ArtistGjergj Leka
TitleNjë ditë tjetër
SongwriterGjergj Leka
LanguageAlbanian

Eurovision News