EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Kelly - "A më ndjen"

1.4 stars ★ 16 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Semi-finals
Audio

Result

Lyrics: A më ndjen

 

A më ndjen

Ja gjithçka po mbaron
Jo nuk e pranoj
Si i mbytur
Tokën me sy kërkoj
Vetëm trupin kam këtu
Zemra ime vjen atje
Gjysmën time akoma ti e ke

Zërin t'a dëgjoj
Unë me imazhin tënd jetoj
E të gjithë kujtimet marrin frymë
Tek ti më çojnë
Oh vazhdoj thërras unë emrin tënd
Qielli ma kthen
Dhe fjalët që jehojnë
Ti shpirt a më ndjen

Çdo fillim kushton
Por nuk kthehem pas
Ti mungon
Me vetminë unë flas
Vetëm trupin kam këtu
Zemra ime vjen atje
Gjysmën time akoma
akoma ti e ke

Zërin t'a dëgjoj
Unë me imazhin tënd jetoj
E të gjithë kujtimet marrin frymë
Tek ti më çojnë
Oh vazhdoj thërras unë emrin tënd
Qielli ma kthen
Dhe fjalët që jehojnë
Ti shpirt a më ndjen

Ti a më ndjen
Ti a më gjen
Oh Vazhdoj thërras unë emrin tënd
Qielli ma kthen
Në fjalët që jehoj
Ti ѕhpirt а më ndjen

Artist/group (stage name)Kelly
ArtistKelly
TitleA më ndjen
SongwriterKelly
LanguageAlbanian

Eurovision News