EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Kujtim Prodani - "Babela"

1.4 stars ★ 17 ratings

Video

Festivali i Këngës #57 - Semi-finals

Result

Lyrics: Babela

 

Babela

Kujtoj sot miken e shkolles
E bardhe e thjeshte si nje flutur
Dhe guret ku ajo shkelte
E quanin si ne vajze e bukur

Nuk kish te dyte si Babela
Ish shoqe e bankes klasa e 8
Qendisur si nuse me tela
Qe vec njeher shikon ne jete

Babel sa vite pa u pare
Me mall therras une emrin tend
Dhe sot pas teje prape i marre
Te ndjej ne shpirt edhe ne kenge

Babel kur ishim bashke te dy
Atje ne banken e shkolles mban mend
Kujtoj mesuesja na shihte ne sy
Sa here kur une te ngacmoja pa vend

Dhe erdh nje cast nate e bekuar
Pa e kuptuar zbres nga endrra
Ate qe s'gjeta neper bote
Si magelan e zbuloj endrra

Aty perballe ne rradhen 3
Ngritur ne kembe duke kenduar
Por s'ish babel e klases 8
Babela zonje e dashuruar

Babel sa vite pa u pare
Me mall therras une emrin tend
Dhe sot pas teje prape i marre
Te ndjej ne shpirt edhe ne kenge

Babel kur ishim bashke te dy
Atje ne banken e shkolles mban mend
Kujtoj mesuesja na shihte ne sy
Sa here kur une te ngacmoja pa vend

Kujtoj sot miken e shkolles
E bardhe e thjeshte si nje flutur
Dhe guret ku ajo shkelte
E quanin si ne vajze e bukur

Nuk kish te dyte si Babela
Ish shoqe e bankes klasa e 8
Qendisur si nuse me tela
Qe vec njeher shikon ne jete

Babel sa vite pa u pare
Me mall therras une emrin tend
Dhe sot pas teje prape i marre
Te ndjej ne shpirt edhe ne kenge

Babel kur ishim bashke te dy
Atje ne banken e shkolles mban mend
Kujtoj mesuesja na shihte ne ѕy
Sa here kur une te ngacmoja pа vend

Artist/group (stage name)Kujtim Prodani
ArtistKujtim Prodani
TitleBabela
SongwriterKujtim Prodani
LanguageAlbanian

Eurovision News