EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #57:
Soni Malaj - "Më e fortë"

4.5 stars ★ 41 ratings

Videos

Festivali i Këngës #57 - Semi-finals
Audio

Results

Lyrics: Më e fortë

 

Më e fortë

Me ju jam une e pandarë
Si oksigjën per ajër
Ajër,Ajër
Në malin me te lartë
Unë po qendroj ne maje

Ku je ti
Ku je ti
Ku je ti
Qe po kerkon vetem fundin tim
A je ti
A je ti
A je ti
Qe thua nuk jam e lire

Ti se di
çdo te thote te jesh e lire
Si oqean do te rrij permbi shkretetir
Dhe e vetme ia dola sot
Jam e lodhur por me e forte se ti
Nje femër
Nje femër
Me e fortë se ti unë do jem

Sa here qe bie posht
Te ngjitem eshte minimale
Njemije her me e forte
Ngrihem une si titani

Ku je ti
Ku je ti
Ku je ti
Qe po kerkon vetem fundin tim
A je ti
A je ti
A je ti
Qe thua nuk jam e lire

Ti se di
Cdo te thote te jesh e lire
Si oqean do te rrij permbi shkretetir
Dhe e vetme ia dola sot
Jаm e lodhur por me e forte se ti
Me e forte se ti une do jem

Nje femer
Nje femer
Me e forte se ti une do jem

Me e forte se ti une do jem
Nje femer
Nje femer
Me e forte se ti une do jem
Nje femer nuk eshte thjeѕht nje femer

Artist/group (stage name)Soni Malaj
ArtistSoni Malaj
TitleMë e fortë
ComposerIrkenc Hyka
LyricistLindon Berisha
LanguageAlbanian

Eurovision News