EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Aldo Bardhi - "Melodi"

2 stars ★ 31 ratings

Video

Festivali i Këngës #58 - Semi-finals

Result

Lyrics: Melodi

 

Melodi

Flakë po digjet sonte, aty ku hedh këmbët ti
Veç pak po më duhet freski, mënyra si po m'sheh, jemi un' e ti
I said, ani ani ani ani yeah
Ami ami ami ami krejt
She said, ani ani ani ani yeah
Ani ani ani ani yeah
Zemrën mos ma the', baby

Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je…
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!

Fresh… sa magjike
Në kët' pistë pa dritë kur graviton mbi dhe
Se ti më jep flatra, i ndiej
Në kët' funky night dua t'jesh my baby
I said ani ani ani ani yeah
Ami ami ami ami krejt
She said, ani ani ani ani yeah
Ani ani ani ani yeah
Zemrën mos ma the', baby

Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je…
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
Baby vetëm ti ke vëmendje, come on!

Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je…
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli sonte, baby vetëm ti ke vëmendje, come on!
Baby vetëm ti ke vëmendje, come on!

Vetëm ti je, si melodi je,
Shumë energjike, për mua je unike, sa je…
Shumë emocione, është nata jote,
Ti je ylli ѕonte, bаby vetëm ti ke vëmendje, come on!

Artist/group (stage name)Aldo Bardhi
ArtistAldo Bardhi
TitleMelodi
ComposersAntoni Polimeni, Richy Sebastian
LyricistAldo Bardhi

Eurovision News