EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Bojken Lako - "Malaseen"

2.9 stars ★ 36 ratings

Videos

Festivali i Këngës #58 - Final
Audio

Results

Lyrics: Malaseen

 

Malaseen

Shumë shpejt ecim
Shumë lehtë komunikojmë
A jemi më afër
a ndiejmë nësoj?
Je real apo virtual
Është njësoj në botën sot
Je njeri a robot
Nuk është njësoj
Ku po shkojmë
Drejt botës virtuale
Po harrojmë
Ç'ka duhet natyrale
Po ndërtojmë një botë artificiale
S'është më lojë
S'është më lojë

Me shenja
Kode
Po shprehim ndjenjat
Por trupat tanë janë ende natyrorë

Preki fytyrën shoqes a shokut
Merre aromën dhe përqafo
Reago
Hyr në botën natyrale
Rriji larg botës virtuale!
Ndiz një shpresë për ç'ka është natyrale
Ma la seen
S'ma la seen
Kjo s'është gjuha jonë

Eja, më rri afër
S'ka nevojë të flasësh sepse unë të ndiej
Gjeje dashurinë
Gjej brenda qenies time
Çfarë është ndjenjë e fortë
Emocion
Çdo vibrim
Nuk dua më kode
S'dua shenja që të shpreh atë që ndiej
Larg artificiales!
Eja që të ndezim shpresën për çdo brez
Shpresën ndiz!
Shpresën ndez!

Ecim, komunikojmë
Afër, a ndiejmë njësoj?
Real apo virtual
Njësoj në botën sot
Njeri а robot
Nuk është njësoj

Shpresën ndiz!
Shpreѕën ndez!

Artist/group (stage name)Bojken Lako
ArtistBojken Lako
TitleMalaseen
SongwriterBojken Lako
LanguageAlbanian

Eurovision News