EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Genc Tukiçi & Nadia Tukiçi - "Ju flet Tirana"

2.5 stars ★ 28 ratings

Video

Audio

Result

Lyrics: Ju flet Tirana

 

Ju flet Tirana

Ju flet Tirana, ju flet këtu Tirana!
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!

Zëri i saj si zëri i nënës na mësoi ABC-në,
Na mëkoi shpresën e zemrës, krenari ngjizur në këngë
Zëri i shqipes n'hapësirë, me një gjuhë perëndije,
Sa e lasht' dhe sa e dlirë, me burim prej ilirije

Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!

Aty fjala, aty kënga, aty geni, historia,
Aty shpirti, aty zemra, aty e gjthë shqipëria.
Zëri i Radio Tiranës na jep jetë, na bën krenarë,
Zëri i saj si zëri i nënës përcjell dritë te çdo shqiptar.

Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes ѕhqiptаrë, kudo që jeni!

Artist/group (stage name)Genc Tukiçi & Nadia Tukiçi
ArtistGenc Tukiçi & Nadia Tukiçi
TitleJu flet Tirana
ComposerGenc Tukiçi
LyricistAgim Xheka
LanguageAlbanian

Eurovision News