EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Olta Boka - "Botë për dy"

3.4 stars ★ 36 ratings

Videos

Festivali i Këngës #58 - Final
Audio

Results

Lyrics: Botë për dy

 

Botë për dy

Fatet treten
Koha ecen
Pse nuk rri veç një çast
Afër meje?

Flakë të reja
Betohem se kan dhëne çdo gjë që kisha
Veç t'përvidhem
Diku e ti t'me gjeje.

Ku do t'jesh tani
Trishton kjo pamje nga qyteti
Në mendje vetëm ti, po,
tani dhe dritat fiken
ja dhe njerëzit shkuan.

Kjo s'është bota jonë
Më thuaj
Çfarë të bëj tani?
Më thuaj çfarë ke parë ta di.

Kjo s'është botë për ne
Ma thuaj t'paktën edhe ti
Mos m'thuaj që ndjen mall tani.

Flakë të egra
Ju fryn era
Në kët' lagjen tonë që digjet e tëra
Ta kam thënë shpesh
Jo, lutem mos ki frikë.

Këto janë klithma
Dashni
E nuk janë predha.

Çfarë do bësh tani
Kur krejt ç'ka njeh është e rrënuar?

Mos shko ti
Pse nuk rri?

Mbi këtë gërmadhë të flemë në qiell të hapur

Kjo s'është bota jonë
Më thuaj
Çfarë të bëj tani?
Më thuaj çfarë ke parë ta di.

Kjo s'është botë për ne
Ma thuaj t'paktën edhe ti
Mos m'thuaj që ndjen mall tani.

Kjo s'ëѕhtë bota për ne
Më thuaj
Çfarë të bëj tani?
Më thuaj çfarë ke parë tа di.

Artist/group (stage name)Olta Boka
ArtistOlta Boka
TitleBotë për dy
ComposerFlorent Boshnjaku
LyricistGenc Salihu

Eurovision News