EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Valon Shehu - "Kutia e Pandorës"

2.9 stars ★ 33 ratings

Videos

Festivali i Këngës #58 - Final
Audio

Results

Lyrics: Kutia e Pandorës

 

Kutia e Pandorës

Ky mallkim, vend ku foshnjat lindin
Por nuk qajnë, me këtë fat që na kanë dhënë ne peng na mbajnë.
Prap', me ujëra të helmuar duart lajmë,
Erdhi koha fatit t'i bëjmë balle

Frika nuk na step, koha nuk na pret më
Hija po na ndjek, deri kus'ka dritë më.

Shko, shfaqi ëndrrat dhe n'ato beso!
Kohën tashme ndale dhe
Shko, në këtë tel të kalbur sot kalo,
Dhëmbët ti shtrëngo, me fuqi lufto

Do bashkojmë, zërat që qytetin
Ne të zgjojmë, në këtë rrugë do të mashtrojmë
Bashkë, t'i shkundim me një frymë kur të këndojmë
Sepse fatin ne mund ta ndryshojmë

Frika nuk na step, koha nuk na pret më
Hija po na ndjek, deri kus'ka dritë më.

Shko, shfaqi ëndrrat dhe n'ato beso!
Kohën tashme ndale dhe
Shko, në këtë tel të kalbur sot kаlo,
Dhëmbët ti ѕhtrëngo, me fuqi lufto

Me fuqi lufto

Artist/group (stage name)Valon Shehu
ArtistValon Shehu
TitleKutia e Pandorës
ComposerEugent Bushpepa
LyricistElvis Preni

Eurovision News