EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #58:
Wendi Mancaku - "Ende"

3.3 stars ★ 32 ratings

Video

Festivali i Këngës #58 - Semi-finals

Result

Lyrics: Ende

 

Ende

Fjalë qe mbetën fjale
Zëri yt shkoi drejt në zemër dhe u ndal
Ty gjithçka të kam,
Edhe pse ti më nuk je dhe nuk të fal
Le vjeshtën në sytë e mi, rrugët një zbrazëti,
Më mungon, sa më mungon!
Iku dhe nuk do vij' koha kur ishim nji unë përsëri

Ende të ndiej, ende të njoh,
Zemra më dhemb sa herë të shoh
Unë ende të puth, në ëndërr jetoj,
Ti mos më zgjo, më mirë mos më zgjo
Ti, ti, ti, jo mos më zgjo, të lutem mos më zgjo

Se ty unë të kam ty,
Nuk ka ndodhur ja asgjë jemi të dy
Por prap' unë sytë i hap
E një lot më thotë shiko se kush të zgjon
Iku dhe nuk do vij' koha kur ishim nji unë përsëri

Ende të ndiej, ende të njoh,
Zemra më dhemb sa herë të shoh
Unë ende të puth, në ëndërr jetoj,
Ti mos më zgjo, më mirë mos më zgjo
Ti, ti, ti, jo mos më zgjo, të lutem mos më zgjo

Jo mos më zgjo, të lutem mos meë zgjo
Jo mos më zgjo

Ende të ndiej, ende të njoh,
Zemra më dhemb sа herë të shoh
Unë ende të puth, në ëndërr jetoj,
Ti mos më zgjo, më mirë mos më zgjo
Ti- oh, jo mos më zgjo, të lutem mos më zgjo
Ti, ti, jo mos më zgjo, të lutem moѕ më zgjo

Artist/group (stage name)Wendi Mancaku
ArtistWendi Mancaku
TitleEnde
ComposerWendi Mancaku
LyricistEndrit Mumajesi
LanguageAlbanian

Eurovision News