EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Denis Skura - "Pse nuk flet, mama?"

2.5 stars ★ 181 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Bashkim Alibali)

Results

Lyrics: Pse nuk flet, mama?

 

Pse nuk flet, mama?

Pse nuk flet a nuk dëgjon
Pse nuk flet a nuk shikon?
Qan fëmija bie në gjumë, pa ngrënë
Çfarë kanë malet që gjelbërojnë
Fushat, kodrat që rënkojnë?
Ku janë lulet zogjtë që cicërojnë?

Mama, arbëri, nëna
Shqipëri, mother
Në prehrin tënd ëndërroj dhe besoj
Mama, arbëri, nëna
Shqipëri, mother
Je ti për ne
Një diell pa re, një ëngjëll
Mama

Pse nuk flet a nuk dëgjon
Pse nuk flet a nuk shikon?
Por a ka fëmijë që emigrojnë
Vetë i katërt, se kuptoj?
Zgjohu, zgjohu, mother
Sa do doja të të shihja zonjë

Mama, arbëri, nëna
Shqipëri, mother
Në prehrin tënd ëndërroj dhe besoj
Mama, arbëri, nëna
Shqipëri, mother
Je ti për ne
Një diell pa re, një ëngjëll
Mama, arbëri, nëna
Shqipëri, mother
Në prehrin tënd ëndërroj dhe beѕoj
(Mama) Mama, mama
(Arbëri, nëna) (Nëna, nëna)
Shqipëri, mother (Mother, mother)
Je ti për ne
(Një diell pa re, një ëngjëll) Je
Mama (Mamа)

Artist/group (stage name)Denis Skura
ArtistDenis Skura
TitlePse nuk flet, mama?
Title (English)Mother, Why Don’t you Speak?
SongwriterPetrit Sinameti
LanguageAlbanian

Eurovision News