EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Eldis Arrnjeti - "Refuzoj"

4.1 stars ★ 344 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2

Results

Lyrics: Refuzoj

 

Refuzoj

Kur të pyeta pse
Histori e gjatë më the
Rastësisht të takova dje
Doja të të thoja zemrën ku e le?
Por çuditshëm
Në sytë e tu unë humba krejt
M'kish marrë malli me t'pa
E me t'pyt për mu a ke ga?
N'ëndërr po t'kërkoj
Dhe më s'po të takoj
Po kam frikë të marr unë frymë
Të t'humbas unë refuzoj
Frikë t'jetoj
Edhe veten shpesh unë harroj
Kur vazhdoj të mendoj
Që pa ty unë s'mund të rroj

Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemra s'duron
Vetëm ty t'kërkon të don

Ende dëshiroj të të kem ty pranë
Nuk arrij t'kuptoj pse shpirti
Brengë të madhe brenda mban
Se kur ty s'të kam
Edhe veten nuk ndjej pranë
Zemra dorëzohet, se k'të peshë më nuk e mban

Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemra s'duron
Vetëm ty t'kërkon të don

Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemrа ѕ'duron
Vetëm ty t'kërkon të don

Artist/group (stage name)Eldis Arrnjeti
ArtistEldis Arrnjeti
TitleRefuzoj
Title (English)I Refuse
ComposerBujar Daci
LyricistEldis Arrnjeti
LanguageAlbanian

Eurovision News