EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Ester Zahiri - "Hiena"

3.9 stars ★ 216 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2

Results

Lyrics: Hiena

 

Hiena

Mbaj një mesazh
E ruaj mes kujtimesh
Të mira dhe gabimesh
Larg do të t'mbaj
Se afër ne luftuam
Asgjë jo nuk shijuam

Larg ti më mbaj
Zhytur thellë në faj

Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'vij
Nuk do të doja kurrë si më parë
Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'rrije
A thua do t'ishim sot fitimtarë

S'mbaj më ditar
E kam gjithçka në zemër, unë
S'mbaj më inat
Ne ishim dashuruar, shumë

Larg ti më mbaj
Zhytur thellë në faj

Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'vij
Nuk do të doja kurrë si më parë
Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'rrije
A thua do t'ishim sot fitimtarë

A thu do ishim?
A thu do ishim?

Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'rrije
Nuk do të doja kurrë si më parë
Ne si dy hijena
Nuk kemi më ndjenja
E nëse do t'rrije
A thua do t'ishim ѕot fitimtаrë

Artist/group (stage name)Ester Zahiri
ArtistEster Zahiri
TitleHiena
Title (English)Hyena
SongwriterKledi Bahiti
LanguageAlbanian

Eurovision News