EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Evi Reçi - "Më duaj"

3.4 stars ★ 186 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Liljana Kondakçi)

Results

Lyrics: Më duaj

 

Më duaj

Zemra fort më troket, në ëndrrat e mia
Sa herë nis ti e flet, nga dashuria
Sa herë më prek ti me ato duar
Një zjarr të ri ti më ndez
Dhe me djeg mua

Kur puthje më jep, më duket se vdes
Më duket vdes dhe ti
Ky çast tek unë vjen, po vjen tani

Në mes lotësh unë të kujtoja ty
Sa më prek pak ti thahen ata sy
Shumë ngadalë po vjen Shumë ngadalë po vjen
Unë me mall të pres
Pres t'më thuash sa më do
Të të them, eja jeto

Sa herë ikje ti të kam kërkuar
Oh zot ku je tani? Ktheje tek mua

Kur puthje më jep, më duket se vdes
Më duket vdes dhe ti
Ky çast tek unë vjen, po vjen tani

Në mes lotësh unë të kujtoja ty
Sa më prek pak ti thahen ata sy
Shumë ngadalë po vjen Shumë ngadalë po vjen
Unë me mall të pres
Pres t'më thuash sa më do
Të të them, eja jeto
Jam tjetër njeri nga kjo dashuri
Vallë ku je tani më thuaj ta di
Shumë ngadalë po vjen Shumë ngadalë po vjen
Unë me mall të pres
Pres t'më thuash ѕa më do
Të të them, eja jeto

Na na nа…

Artist/group (stage name)Evi Reçi
ArtistEvi Reçi
TitleMë duaj
Title (English)Love Me
ComposerFlamur Shehu
LyricistZhuljana Jorganxhi
LanguageAlbanian

Eurovision News