EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Gjergj Kaçinari - "Në ëndërr mbete ti"

3.7 stars ★ 194 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Mihrije Braha)

Results

Lyrics: Në ëndërr mbete ti

 

Në ëndërr mbete ti

Sonte nëpër ëndrra të gjej
I vetëm jam por afër të ndjej
Edhe një herë, ti më sheh
Ti më flet ngadalë
E kur buzëqesh më lë pa fjalë
Heshtur, sytë e mi tek ty i mbaj
Dehur në mendime, nuk kam faj
Si në labirint i humbur jam
E dëshirë të dal, unë jo nuk kam
Sa do doja kohën sot ta ndal

Ti për mua je
Melodia në këtë jetë
Ti per mua je
Poezia që zemra flet
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr jam tani
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr mbete ti

Dhe kështu vazhdon kjo natë
Si udhëtarë në këtë rrugë të gjatë
S'e kuptoj, pse akoma në ëndërr jam
E të zgjohem jo nuk dua, kur ty pranë të kam
Të gjithë botën do ta fal

Ti për mua je
Melodia në këtë jetë
Ti per mua je
Poezia që zemra flet
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr jam tani
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr mbete ti

Mmm-mmm-mmm
Sonte kohën do ta ndal

Ti për mua je
Melodia në këtë jеtë
Ti per mua je
Poezia që zеmra flet
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr jam tani
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr mbete ti

Oh-oh-ooh-ooh
Larg të shoh, e di
Oh-oh-ooh-ooh
Në ëndërr mbete ti

Artist/group (stage name)Gjergj Kaçinari
ArtistGjergj Kaçinari
TitleNë ëndërr mbete ti
Title (English)You Remain in Dreams
SongwriterGjergj Kaçinari
LanguageAlbanian

Eurovision News