EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Kastro Zizo - "Kujë"

3.1 stars ★ 230 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Justina Aliaj)

Results

Lyrics: Kujë

 

Kujë

Nga dita e parë që ti më solle
Lumturinë ti ia mohove
Se sistemit i tregove
Që e vetme ti ia dole
Ne tokë ti re dhe nuk më pe
Asnjë nga ne
Do kishte bërë ndryshimin e kërkuar jo
Edhe të duan, e mohuan
Çdo fjalë tënden e sulmuan
Se të gjitha t'i kërkuan femër, grua
Zemër shpuar, e dhunuar
Masakruar, e duruar, e lënduar
Nga ato duar, zemër, grua

Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot?

Të zënë mallkimet e çdo gruaje
Ti je simbol trishtimi
Aq rrënim ke ti në shpirt
Me sytë e një tirani
Hapu dhe
Me ulërima sot po qaj
Hapu dhe
Dhe sot ѕhikimin ti ma kthe
Hapu dhe
Hapu dhe
Hapu dhe
Hapu dhe

Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot ti?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot ti?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruan vret
A ke zot? A ke lot ti?
Hej, at je tej, po jep jetë
Gruаn vret
A ke zot? A ke lot ti?

Artist/group (stage name)Kastro Zizo
ArtistKastro Zizo
TitleKujë
Title (English)Mourn
SongwriterKastro Zizo
LanguageAlbanian

Eurovision News