EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Kejsi Rustja - "Vallëzoj me ty"


3.9 stars ★ 161 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Night 1
Audio

Result

Lyrics: Kejsi Rustja - Vallëzoj me ty

 

Vallëzoj me ty

Yjet lart
Në zemrën time janë
Duke parë
E kam pritur
Të të gjej nuk mundem, të gënjej

Sa pranë të kam tani s'dua të pres
Mos më lësho deri n'mëngjes
Derisa këmbët mos t'i ndjej
Më përqafo edhe nëse vdes

Ma thuaj ti
A duhet të trembem e të shkoj
A të rri?
Se kur vallzoj me ty
Më duket se bota jemi veç
Ne të dy
Edhe megjithsë se di
Se çfarë është kjo çudi
Të shoh në sy dhe po mendoj
A të t'tem sa të du?

Rreth e qark
Kjo hënë po na përgjon, dyshoj
Mos është ëndërr?
Por jo, s'ka pse të mbarojë

Sa pranë të kam tani s'dua të pres
Mos më lësho deri n'mëngjes
Derisa këmbët mos t'i ndjej
Më përqafo еdhe nëse vdes

Ma thuaj ti
A duhеt të trembem e të shkoj
A të rri?
Se kur vallzoj me ty
Më duket se bota jemi veç
Ne të dy
Edhe megjithsë se di
Se çfarë është kjo çudi
Të shoh në sy dhe po mendoj
A të t'them sa të du, të du, të du?
A të t'them sa të du, të du, të du?

Sa pranë të kam tani s'dua të pres
Mos më lësho deri n'mëngjes
Derisa këmbët mos t'i ndjej
Më përqafo edhe nëse vdes

Se kur vallzoj me ty
Nuk dua të trembem e të shkoj
Por të rri
Prandaj më thuaj ti
A s'të duket se bota jem veç
Ne të dy
Edhe megjithsë se di
Se çfarë është kjo çudi
Të shoh në sy dhe po mendoj
A të t'them sa të du?
A të t'them sa të du?

Artist/group (stage name)Kejsi Rustja
ArtistKejsi Rustja
TitleVallëzoj me ty
Title (English)Dance With You
SongwriterKejsi Rustja
LanguageAlbanian

Eurovision News