EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Kelly - "Meteor"

2.8 stars ★ 168 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Aleksandër Gjoka)

Results

Lyrics: Meteor

 

Meteor

A e di se
Çdo minut vetëm për ty mendoja?
Nuk e di pse zemra rreh fort
Qëndro kështu si ç'je
Me një penel sikur të t'pikturoja
Aq e bukur je sa s'ta shpjegoj

Kur nuk të kam
Si planet pa gravitet pa ty unë jam
Edhe zemrën time peng tek ti e kam
Tek ti e kam

Do t'i mblidhja yjet e natës
Që me ty t'i numëroja
Edhe po t'mungonin fjalët
Melodinë do e krijoja
Nëse më do
Qëndro dhe këtë natë me mua
Si meteor, bie në buzët et tua
Gjithmonë

A e di se
Çdo minut vetëm për ty mendoja?
Nuk e di pse zemra rreh fort
Qëndro kështu si ç'je
Me një penel sikur të t'pikturoja
Aq e bukur je sa s'ta shpjegoj

Kur nuk të kam (Kur nuk të kam)
Si planet pa gravitet pa ty unë jam (Pa ty unë jam)
Edhe zemrën time peng tek ti e kam
Tek ti e kam

Do t'i mblidhja yjet e natës
Që me ty t'i numëroja
Edhe po t'mungonin fjalët
Melodinë do e krijoja
Nëse më do
Qëndro dhe këtë natë me mua
Si meteor, bie në buzët et tua
Gjithmonë

Kur nuk të kam
Si planet pa gravitet pa ty unë jam
Pa ty unë jam

Do t'i mblidhja yjet e natës
Që me ty t'i numëroja
Edhe po t'mungonin fjalët
Melodinë do e krijoja
Nëѕe më do
Qëndro dhe këtë natë me mua
Si meteor, bie në buzët et tuа
Gjithmonë
Gjithmonë

Artist/group (stage name)Kelly
ArtistKelly
TitleMeteor
SongwriterKelly
LanguageAlbanian

Eurovision News