EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Olimpia Smajlaj - "Dua"

3.7 stars ★ 468 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2

Results

Lyrics: Dua

 

Dua

Ditë si kjo duhen
Mendimet ruhen
Më duhet balancë
E prapë kur po vjen
Se di pse mbaj distancë
Ditë si kjo duhen
E prapë kur po m'vijnë
Nuk po gjej dot balancë

Mora librat, këngët dhe u nisa unë
Si nomad lëvizja unë
Tokë me, tokë me shku

Ka ma shumë kjo botë për mu me dhan'
Ka ma shumë kjo botë për mu me lan'
Dua t'gjitha t'i shoh vetë
Me askënd mbi sup
Dua ta ndërtoj nji jetë
Prej andrrash, unë du

Jo, nuk habitem
Ndoshta kur rritesh
Vet'dija t'godet
Asht koha m'u çu
Me kuptu, me ndryshu
Jo, nuk habitem
Asht koha m'u çu
Me vepru, me ndryshu

Mora librat, këngët dhe u nisa unë
Si nomad lëvizja unë
Tokë me, tokë me shku

Ka ma shumë kjo botë për mu me dhan'
Ka ma shumë kjo botë për mu me lan'
Dua t'gjitha t'i shoh vetë
Me askënd mbi sup
Dua ta ndërtoj nji jetë
Prej andrrash, unë du

I trazum a mundesh ma?
Reflektimin tand ti pa e pa?
Pyete veten ti ça don ma?
Nji alterego po për ty nuk ka
I trazum a mundesh ma?
Reflektimin tand ti pa e pa?
Pyete veten ti ça don ma?
Nji alterego po për ty nuk ka

Ka ma shumë kjo botë për mu me dhan'
Ka ma shumë kjo botë për mu me lan'
Dua t'gjitha t'i shoh vetë
Me askënd mbi sup
Dua ta ndërtoj nji jetë
Ka ma shumë kjo botë për mu me dhan'
Ka ma shumë kjo botë për mu me lan'
Dua t'gjitha t'i shoh vetë
Me askënd mbi sup
Dua ta ndërtoj nji jetë
Prej andrrаѕh, unë du

Artist/group (stage name)Olimpia Smajlaj
ArtistOlimpia Smajlaj
TitleDua
Title (English)I Want
ComposerGenti Lako
LyricistOlimpia Smajlaj
LanguageAlbanian

Eurovision News