EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Sajmir Çili - "Nën Maskë"

1.9 stars ★ 161 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Luan Zhegu)

Results

Lyrics: Nën Maskë

 

Nën Maskë

Hijen
Më ndjekin pas
Në rrugën time
Faniten një çast
Më hakërrohen
E përmbi kokë më qëndrojnë
Në gjunjë të jem per jetë
Duan të më shikojnë

Hiena ngado
Në luks-mjerim
Zhytur në një kolltuk
Të skuqur kanë sytë
Ai në gjuhë ka gjemb
Me jetën tënde qesh
Kur zemra jote dhemb
Ai nga pas përqesh

Nën një maskë, të pashpirt'
Pa moral, bardhën-zi
Bëjn mahi, bardhën-zi
Ironi, marrëzi
Sa lakmi, e për çmim
Sa intrigë, e zili
Sa tundim, e marri
Pa besim

Hiena ngado
Në luks-mjerim
Zhytur në një kolltuk
Të skuqur kanë sytë
Ai në gjuhë ka gjemb
Me jetën tënde qesh
Kur zemra jote dhemb
Ai nga pas përqesh

Nën një maskë, të pashpirt'
Pa moral, bardhën-zi
Bëjn mahi, bardhën-zi
Ironi, marrëzi
Sa lakmi, e për çmim
Sa intrigë, e zili
Sa tundim, e marri
Pa besim

Ata që gjakun të helmojnë
Kthetrat i fshehin kur të takojnë
Ata që lajkat s'ti kursejnë
Ata të shesin kur nuk të blejnë
Ditën me diell t'ledhatojnë
Dhe kur del hëna të kafshojnë
Lëkurë e fundit kur je mbetet
Duan që shpirtin ata të ndrrojnë

Ditën me diell t'ledhatojnë
Dhe kur del hëna të kafshojnë
Lëkurë e fundit kur je mbetet
Duan që ѕhpirtin atа të ndrrojnë

Artist/group (stage name)Sajmir Çili
ArtistSajmir Çili
TitleNën Maskë
Title (English)Under The Mask
ComposerSajmir Çili
LyricistPandi Laço
LanguageAlbanian

Eurovision News