EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #60:
Urban Band - "Padrejtësi"

3.3 stars ★ 169 ratings

Videos

Festivali i Këngës #60 - Final
Festivali i Këngës #60 - Night 1
Festivali i Këngës #60 - Night 2 (with Kozma Dushi)

Results

Lyrics: Padrejtësi

 

Padrejtësi

Mirë se erdhe në jetë o njeri
Gatitu për luftë, rreshtohu për nji
Fshihu nën hije, se jam grabitqar
Ligji zinxhir, dhe ti je pengu i saj
Mirë se erdhe në lojë mor djalë
Letrat i ke, por të fitosh s'bëhet fjalë
Do hidhesh, do ndalesh e diku do çalosh
Për t'u ngritur në këmbë, lejen time kërko

Hej, jam zëri yt, jam hija jote
Kur ti mbyll sytë, nuk ka më fjalë
Padrejtësi unë jam, dhe ti nuk e di si të vras
Ngadalë i fshehur në skutat e babëzisë
Unë jam të kam në dorë e të mbaj manekin
K'tu nuk ka barazi më quaj padrejtësi

Mirë se erdhe në jetë moj vajzë
Vitet kalojnë, unë po i njëjti avaz
Më quaj sovran e më thirr diktator
Shpirtin ta blej edhe nëse ti s'do

Hej, jam zëri yt, dëshira jote
Kur ti mbyll sytë, nuk ka më fjalë
Padrejtësi unë jam, dhe ti nuk e di si të vras
Ngadalë i fshehur në skutat e babëzisë
Unë jam të kam në dorë e të mbaj manekin
K'tu nuk ka barazi më quaj padrejtësi
Unë jam, dhe ti nuk e di si të vras
Ngadalë i fshehur në skutat e babëzisë
Unë jam të kam në dorë e të mbaj manekin
K'tu nuk ka barazi më quaj padrejtësi

Padrejtësi unë jam, dhe ti nuk e di si të vras
Ngadalë i fshehur në skutat e babëzisë
Unë jam të kam në dorë e të mbaj manekin
K'tu nuk ka barazi më quaj pаdrejtëѕi

Artist/group (stage name)Urban Band
ArtistUrban Band
TitlePadrejtësi
Title (English)Injustice
SongwriterUrban Band
LanguageAlbanian

Eurovision News