EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #53:
Elhaida Dani - "Diell"

4.1 stars ★ 37 ratings

Video

Festivali i Këngës #53 - Final

Results

Lyrics: Diell

 

Diell

Unë jam një det ku ti lundron
Një anije kujtimesh mbushur plot
Me copëza jete, ngjyra vjeshte të vonë
Ti je ai, tek unë ti jeton
Mendime, ethe dhe zjarr si diell
Si llavë e nxehtë në trup më përshkron
Më flet me gjuhën e zemrës
Dhe atë çast kur në sytë e mi mungon

Unë të kërkoj dhe lart fluturoj
Një aromë pa fund dhe ëndërr pa mbarim
Ti je për mua, je një dritë
Dhe botën e çoj unë të kërkoj
Një jetë me ty të jetoj

Përballë me ty lart fluturoj
Në krahët e tu marr forcë e s'të lëshoj
Ti qiell i pastër që dimrin tek unë e frikëson
Ty të kam diell dhe kurrë mos më lësho

Mendime, ethe dhe zjarr si diell
Si llavë e nxehtë në trup më përshkron
Më flet me gjuhën e zemrës
Dhe atë çast kur në sytë e mi mungon

Unë të kërkoj dhe lart fluturoj
Një aromë pa fund dhe ëndërr pa mbarim
Ti je për mua, je një dritë
Dhe botën e çoj unë të kërkoj
Një jetë me ty të jetoj

Këndon dhe hëna kur ti të jesh i marrë
Dy zemra bashkë stuhinë kthejnë në varkë
Se unë jetoj në trupin tënd tani
Ne jemi një port, gjithçka unë dhe ti
Ne jemi një

Gjithçka tek ty unë kërkoj dhe lart fluturoj
Një aromë pa fund dhe ëndërr pa mbarim
Ti je për mua, je një dritë
Dhe botën e shoh unë të kërkoj
Një jetë me ty do jetoj

Gjithçkа tek ty unë kërkoj dhe botën e ѕhoh
Me ty jetoj, me ty jetoj

Artist/group (stage name)Elhaida Dani
ArtistElhaida Dani
TitleDiell
ComposerAldo Shllaku
LyricistsSokol Marsi, Viola Trebicka
LanguageAlbanian

Eurovision News