EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Egert Pano - "Mos ik"

2 stars ★ 10 ratings

Video

Festivali i Këngës #54 - Final

Results

Lyrics: Mos ik

 

Mos ik

Është natë e vonë
Jemi larg në një qytet
Q'thonë sytë ende sot s 'po di

Ne dy dhoma unë e ti
Veg e veg në vetmi
Yjet zbresin për mbi det
Oh c'mrekulli

Celulari më zgjon
Në këtë mesnatë
Emri yt dhe një trokitje
Dhe një trokitje në shpirt
Nuk e di s'la më pa thënë
Jo unë nuk e di
Të trokas apo do trokasësh ti
Zemër të lutem Trokitmë ti

Ti më fton në mekat
Deti në shpirtrat tanë po ngre shum' dallgë
Zemra po dëgjon pak zhurmë
Por nuk mund të mbaj gastin për në gjumë
Nëpër dhomë kudo është hija e saj
Po e pres s'mund të kemi më vetmi
Çelet pragu hapet zemra
Ti troket dashuria lule shpirt ne na jep

Kam lënë pas jetën që më nuk e njoh
Kaq herë ti më thoshe jo jo jo
Por se sot unë po të them mos ik
Syri im zemrën tënde fton si mik

Lermë të jem jotja veç një natë
Lermë të jem yti për më gjatë
Nata orët minutat kalojnë
Ora jonë lot pendeѕë lаrg dërgon

Artist/group (stage name)Egert Pano
ArtistEgert Pano
TitleMos ik
Title (English)Don't go
ComposerEgert Pano
LyricistEnrieta Sina
LanguageAlbanian

Eurovision News