EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Enxhi Nasufi - "Infinit"

4.1 stars ★ 16 ratings

Video

Festivali i Këngës #54 - Semi-finals

Results

Lyrics: Infinit

 

Infinit

Sa dua kohën t'a ndaloj
Sekondat mos t'i numëroj
Trishtimin e lash' të shkoj
Zemra më tha të vazhdoj
Do besoj tek vetja
Ti beso tek jeta

Do besoj te vetja për çdo dit'
Po filloj nga zero në infinit
Sonte jo s'do të ndalem
Bashkë mund t'i lëvizim malet
Ti beso tek jeta në çdo çast

Nesër mund të shkojm' edhe më larg
Ska limit
As kufi

Dy sytë e tu më sollën sot
Një tjetër diell dhe horizont
Vrapoj tek ti dhe nëse rrëzohem
Ngrihem prap lart dhe nuk dorëzohem

Do besoj te vetja
Ti beso te jeta
Sonte jo s'do të ndalem
Bashkë mund ti lëvizim malet
Ti beso

Ti beso tek jeta në çdo çast
Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit
As kufi

Do besoj te vetja për çdo dit'
Po filloj nga zero në infinit
Sonte jo s'do të ndalem
Bashkë mund t'i lëvizim malet
Ti beso tek jeta në çdo çast

Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Skа limit
Aѕ kufi

Artist/group (stage name)Enxhi Nasufi
ArtistEnxhi Nasufi
TitleInfinit
Title (English)Infinite
ComposerKlodian Qafoku
LyricistFlorian Zyka
LanguageAlbanian

Eurovision News