EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Evans Rama - "Flakë"

1 star ★ 7 ratings

Video

Festivali i Këngës #54 - Final

Results

Lyrics: Flakë

 

Flakë

Nata po më pret, në rrugën tënde ndalova
Nata po më ndjek, hapat e tu unë besova
Por te kishe zgjedhur shpejt, te kishe zgjedh atë
Për t'mos u kthyer më,për t'mos u kthyer më

Fati po bërtet hej, pse pak më shumë u vonova
Fati po më djeg, zemrën un nuk ta lexova
Por mëngjeset kthehen shpejt pendimin do ta gjesh
E zemra jo nuk vlen më, se digjem për ty

Hej Flak natës unë do ti hedh
Flak rrugës që nuk të sjell
Flak zemrës që nuk të përket dhe veten do gjesh
Hej Flak natës unë do ti hedh
Flak rrugës që nuk të sjell
S'të sjell tek unë, jo jo nuk të pret pafund

Fati po bërtet hej, pse pak më shumë u vonova
Fati po më djeg, zemrën un nuk ta lexova
Por mëngjeset kthehen shpejt pendimin do ta gjesh
E zemra jo nuk vlen më, se digjem ty

Hej Flak natës unë do ti hedh
Flak rrugës që nuk të sjell
Flak zemrës që nuk të përket dhe veten do gjesh
Hej Flak natës unë do ti hedh
Flak rrugës që nuk të sjell
S'të sjell tek unë, jo jo nuk të pret pafund

Nata mbaron, e s'do jem un
Do mbetem një hije në hapesirën pafund
Mbetesh në jetë, mbetesh në rrugë
Do mbetesh ti vetëm pa аѕkënd që të puth

Artist/group (stage name)Evans Rama
ArtistEvans Rama
TitleFlakë
Title (English)Flame
ComposerGent Lako
LyricistHelena Halilaj
LanguageAlbanian

Eurovision News