EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Jozefina Simoni - "Një det me ty"

1.9 stars ★ 8 ratings

Video

Festivali i Këngës #54 - Final

Results

Lyrics: Një det me ty

 

Një det me ty

Kur ti shkon e nuk të shoh
Shpirti dritat fik
Dhe vetmia më mbulon
Asgjë nuk përgjigjet çdo gjë pushon, koha ndalon

Vjen… dielli mbi sy më ndizet
Akujt e mbrëmjes shkrihen
Dhe prapë sytë me ngjyra më vishen
Më jep jetë, ti më bën të jetoj

Une sot me shpirt
Të ty dorëzohem
Gjithçka që kam me ty e ndaj
Jeta si film, kur jam pa ty më ngjan bardh e zi

Si një det trazuar shkon
Larg duken brigjet
Jetojmë në të njëjtën botë
Veç zemrat nuk shihen
Çdo gjë puѕhon, koha ndаlon

Artist/group (stage name)Jozefina Simoni
ArtistJozefina Simoni
TitleNjë det me ty
Title (English)A sea with you
ComposerEnis Mullaj
LyricistSokol Marsi
LanguageAlbanian

Eurovision News