EurovisionworldEurovisionworld
MENU
 

Festivali i Këngës #54:
Lindi Islami - "Për një mrekulli"

1.9 stars ★ 8 ratings

Results

Lyrics: Për një mrekulli

 

Për një mrekulli

Letër e bardhë mbi tavolinë
Nuk kam asnjë fjalë nga tja nis
Çdo gjë për rreth një kujtim zgjon
Ndoshta pse ti më mungon
E di sikur një minutë
Me ty, do më jepte shumë
Frymëzim
Dhe do i bëja 1000 këngë

I mbaj, ato vargje që i thurem njëri-tjetrit bashkë, ende në sirtar
Sot jam, në kërkim të mrekullisë që e ka emrin tënd, po të pres çdo natë
Aty ku nisi gjithçka

Mos i trego asnjeri
As historitë e
As emrin tim
E di sikur një minutë
Me ty, do meë jepte shumë
Frymëzim
Dhe do i beja 1000 kenge

I mbaj, ato vargje që i thurem njëri-tjetrit bashkë, ende në sirtar
Sot jam, në kërkim të mrekullisë që e ka emrin tënd, po të pres çdo natë
Aty ku nisi gjithçka

E si mundem të të harroj
Emrin tënd thërret kjo dhomë

I mbaj, ato vargje që i thurem njëri-tjetrit bashkë, ende në sirtar
Sot jam, në kërkim të mrekullisë që e ka emrin tënd, po të pres çdo natë
Aty ku niѕi gjithçkа

Artist/group (stage name)Lindi Islami
ArtistLindi Islami
TitlePër një mrekulli
Title (English)For a miracle
ComposerLindi Islami
LyricistGerald Xhari (Big Basta)
LanguageAlbanian

Eurovision News